Publicat la: 31.10.2019. 19:13 / 836 views

DE CE SE FAC ŞI DISPONIBILIZĂRI ŞI ANGAJĂRI? DIRECTORUL COMPANIEI DE APĂ RĂSPUNDE

În ultima perioadă, mai ales în mediul on-line au apărut informaţii potrivit cărora la Compania de Apă în acelaşi timp se fac şi disponibilizări, dar şi angajări. Directorul Companiei de Apă a explicat pe ce considerente se fac disponibilizările, dar şi criteriile pe care se fac angajările.

sediu ca 1 savulescu

În aceste zile, o parte dintre angajaţii Companiei de Apă au primit dorcumente din care reiese că sunt disponibilizaţi. Simona Săvulescu, directorul Companiei de Apă a explicat care sunt motivele care au dus la disponibilizarea personalului.

În acelaşi timp, la aceeaşi instituţie se fac şi angajări, iar cei disponibilizaţi au şi ei posibilitatea să se înscrie la concurs dacă îndeplinesc cerinţele. Tot în această perioadă Compania de Apă a publicat anunţ şi pentru ocuparea postului de director adjunct. Informaţiile cu privire la concursuri se găsesc pe pagina web a instituţiei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!