Publicat la: 07.11.2017. 19:17 / 559 views

DE CE NU S-AU ORGANIZAT ALEGERI PARŢIALE? PNL BUZĂU A CERUT EXPLICAŢII LA PREFECTURĂ

Liberalii reclamă faptul că la Buzău nu s-au organizat alegeri parţiale în comunele rămase fără primari din cauza incompatibilităţilor. În judeţul nostru, în cinci cazuri s-ar fi putut da undă verde pentru astfel de scrutine. Liderii PNL aşteaptă explicaţii din partea Prefecturii.

pnlRecent, în mai multe judeţe au fost organizate alegeri parţiale. Nu şi la Buzău, acuză conducerea organizaţiei PNL, în contextul în care câteva administraţii locale au rămas fără primari, din cauza incompatibilităţilor declarate de instanţele de judecată.

Dacă s-ar fi decis organizarea de alegeri parţiale şi în judeţul Buzău, cetăţenii din cinci comune ar fi fost chemaţi la urne.

În aşteptarea unui răspuns din partea Prefecturii, liderii liberali buzoieni susţin că, la baza deciziei de a nu fi organizate alegeri au stat tot motive politice, în avantajul PSD, atât timp cât foştii primari au devenit city manageri.

Organizarea alegerilor anticipate ar fi fost un exerciţiu electoral interesant pentru PSD şi PNL, la mai mult de un an de la localele din vara lui 2016. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>