Publicat la: 20.02.2020. 19:41 / 611 views

DE CE NU PLĂTESC MAI PUŢIN LA GUNOI? ICHIM: “COLECTAREA SELECTIVĂ, CU TARIFE MAI MICI”

Buzoienii incluși în programul de colectare selectivă a deșeurilor ridicate de firma de salubrizare ar trebui să plătească taxe mai mici. Este afirmația comisarului șef de la Garda de Mediu. Carmen Ichim invocă legislația în vigoare, care prevede obligativitatea diferențierii prețurilor, în funcție de modalitatea de colectare a gunoiului.

platforma ingropata pubela maro 1

Încă din 2018, legislația a fost modificată, astfel încât, acolo unde societățile specializate colectează selectiv, cu ajutorul cetățenilor, tarifele ar trebui să fie mai ieftine.

Potrivit conducerii Gărzii de Mediu, firma de salubritate din municipiul Buzău ar trebui să aplice tarife diferențiate pentru populație, cu prețuri mai mici pentru cetățenii care participă la colectarea selectivă a deșeurilor. 

Pe de altă parte, comisarii Gărzii de Mediu reclamă faptul că, în mai multe localități, în special din zona montană a județului, nu există serviciu de salubrizare, motiv pentru care primăriile au fost amendate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!