Publicat la: 18.02.2020. 19:47 / 1.370 views

DE CE NU A ALES PSD SAU PNL? CARMEN ICHIM A EXPLICAT DE CE A REFUZAT

Înainte să aleagă PRO România, fosta şefă de la Casa Albă a avut oferte de la partide mai mari, precum PSD şi PNL. Carmen Ichim a explicat de ce s-a orientat către partidul lui Ponta.  Între timp, coordonatorul organizaţiei PRO România de la Buzău a anunţat că nu va face alianţă electorală cu social-democraţii conduşi de Marcel Ciolacu.

Still0217_00006Carmen Ichim a fost promovată în funcţia de prefect cu sprijinul PSD, lucru pe care l-a recunoscut de fiecare dată. Astfel, o înregimentare politică în barca social-democraţilor era de aşteptat, însă Ichim a ales PRO România, explicând că PSD nu a fost încă reformat.

Carmen Ichim va fi adversar al PSD, în campanie. Coordonatorul organizaţiei de la Buzău, Felix Rache, a declarat că PRO România nu va face alianţă cu PSD la alegerile locale din acest an.

Fosta şefă de la Casa Albă a precizat şi motivele pentru care nu a dorit să se înscrie în PNL, în ciuda ofertei făcute.

Ieri, în prima sa conferinţă de presă de la înscrierea în PRO România, Carmen Ichim a anunţat că va candida la alegerile locale, fără a preciza pentru ce funcţie, având două opţiuni: fotoliul de primar al Buzăului sau cel de preşedinte al Consiliului Judeţean. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. BURLACU DORIN spune:

    DRAGI BUZOIENI DACA NICI ACUM NU ALEGEM CE TREBUIE SI CE ESTE CORECT INSEAMNA CA AVEM O PROBLEMA MARE…..

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!