Publicat la: 04.03.2021. 19:49 / 915 views

DE CE N-A FOST NUMIT ȘI HOLBAN? MISTERELE NUMIRII TRIPLETEI DE LA CASA ALBĂ

Ieri, în ședința de Guvern, a fost numit unul dintre cei doi noi subprefecți nominalizați de PNL Buzău. Decizia a fost dată doar pentru Marieta Boloș, șefa femeilor liberale buzoiene, nu și pentru Viorel Holban, fost primar al Râmnicului.

holban siteAmânarea numirii lui Holban surprinde. Se aștepta ca la ședința de Guvern de ieri să fie numită echipa de subprefecți, așa cum a fost propusă de liderii de la Buzău. Deocamdată nu se cunosc motivele oficiale ale acestei amânări. Este cert, însă, că ceva s-a întâmplat, din moment ce o hotărâre de acest gen este o simplă formalitate. Cazuri similare de amânări sunt înregistrate și în alte câteva județe.

Înainte de decizia centrală ca PLUS să aibă prefectul de Buzău, liberalul Viorel Holban era nominalizarea PNL pentru prima funcție de la Casa Albă. Probabil, pe fondul temporizării numirii de către PLUS a unui șef la Prefectura Buzău, liderii PNL au intrat în expectativă sau chiar în noi negocieri, în încercarea de a-și impune, totuși, omul la vârful Casei Albe.

Pe de altă parte, nu este exclus ca liderii centrali ai PNL să pună la îndolială nominalizarea lui Holban. Rămâne de văzut, în zilele următoare, care va fi traseul celui propus pentru a doua poziție de subprefect de Buzău.  

După ce forul central a respins candidatura lui Mihai Răzvan Moraru pentru funcția de prefect, PLUS nu reușește să nominalizeze un nou șef la Prefectura Buzău.

Nici la ședința de ieri de la București nu s-a ajuns la un consens, partidul rămânând fără numiri doar la Buzău și în Harghita, pentru posturile de prefecți. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!