Publicat la: 08.03.2017. 19:20 / 705 views

DE 8 MARTIE, FLORI PENTRU ŞOFERIŢE. DOAMNELE DIN TRAFIC, FELICITATE DE POLIŢIŞTI

Ziua de 8 Martie a reprezentat un nou prilej pentru ca poliţiştii să întâmpine doamnele şi domnişoarele din trafic cu flori şi urări de „La Mulţi Ani”. Felicitările de Ziua Femeii au venit, totuşi, la pachet cu îndemnul de a respecta cu stricteţe regulile de circulaţie.

politie flori 3Acţiunea de sancţionare cu flori a şoferiţelor s-a desfăşurat dis de dimineaţă, la intersecţia străzilor Ostrovului şi Aleea Trandafirilor. Conducătoarelor auto trase pe dreapta, iniţial reticente, le-a revenit, de fiecare dată, zîmbetul pe buze, când au constatat că nu vor fi sancţionate. Doamnele au primit cu bucurie micile atenţii oferite de poliţişti şi au promis că nu se vor abate de la conduita rutieră. Unele dintre şoferiţele cadorisite au mărturisit că floarea primită de la poliţişti a fost prima de care s-au bucurat, cu prilejul Zilei Femeii.

N-au fost uitate nici doamnele şi domnişoarele care au folosit transportul în comun. Oamenii legii au oprit un autobuz pentru a oferi flori pasagerelor.

A devenit deja o tradiţie ca poliţiştii de la rutieră să ofere cîte o floare şoferiţelor, cu ocazia zilei de 8 Martie. Totuşi, pe lângă caracterul jubiliar, oamenii legii au gândit acţiunea ca una preventivă.

În mod tradiţional, de 1 şi 8 Martie, poliţiştii desfăşoară astfel de acţiuni pe tot cuprinsul ţării. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!