Publicat la: 10.10.2017. 18:15 / 1.058 views

DARURI PENTRU FRAŢI. APARATURĂ MEDICALĂ PENTRU BEBELUŞII DIN SOROCA

Relaţiile frăţeşti dintre judeţul Buzău şi raionul Soroca din Republica Moldova au fost concretizate încă o dată printr-o donaţie de aparatură medicală. Consiliul Judeţean a dăruit Spitalului Raional Soroca trei incubatoare şi trei injectomate, indispensabile pentru îngrijirea nou-născuţilor. Începând de anul viitor, unitatea medicală va fi sprijinită şi financiar cu o sumă care va fi prevăzută în bugetul judeţean.

cj doneaza - soroca 1Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău a făcut o scurtă vizită în Republica Moldova.

El a dus în dar Spitalului Raional Soroca aparatură medicală de care era absolută nevoie pentru îngrijirea noilor născuţi.

Incubatoarele şi injectomatele au fost achiziţionate de Consiliul Judeţean pentru vechea maternitate şi, odată cu închiderea ei, au fost puse la conservat.

De-a lungul anilor, de când judeţul Buzău s-a înfrăţit cu raionul Soroca, au mai fost făcute şi alte donaţii către românii de peste Prut.

Cu ocazia vizitei la Soroca, preşedintele Neagu a participat şi la sărbătorirea Zilei Internaţionale a Cadrelor Didactice.

Consiliul Judeţean şi-a propus să includă în bugetul judeţean de anul viitor o sumă de bani pentru a putea ajuta financiar unitatea medicală din Soroca. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!