Publicat la: 29.04.2016. 19:18 / 3.198 views

DARURI DE LA POLIŢIŞTI. MAI MULTE PERSOANE VÂRSTNICE AU PRIMIT CADOURI DE PAŞTI

Poliţiştii buzoieni au strâns şi anul acesta daruri pentru concetăţenii lor, care petrec singuri sărbătorile pascale. 65 de persoane vârstnice din judeţ au fost vizitate de echipaje de poliţişti care le-au dus cadouri de paşti. cu toţii au primit pachete cu produse alimentare tradiţionale pentru această sărbătoare şi felicitările din suflet ale celor care au grijă de siguranţa lor.

politie umanitar 2A devenit deja un obicei ca, în pragul celor mai importante sărbători creştine, poliţiştii buzoieni să le ducă daruri concetăţenilor lor.

Echipajele de poliţie au străbătut astăzi judeţul şi au împărţit cadouri de Paşti la 65 de persoane vârstnice, care nu mai au cu cine să petreacă sărbătorile.

Poliţiştii au descins mai întâi în cartierul Micro XIV, la două femei  care au rămas singure pe lume şi pentru care vizita acestora a fost ca o rază de lumină de Sărbători.

Pachetele aduse în dar conţin produse alimentare şi în primul rând, cele tradiţionale. Cozonacul, ouăle roşii şi pasca nu vor lisi nici anul acesta de pe masa de Paşti a celor care au fost vizitaţi de poliţişti.

Nu doar cadourile au fost bine primite ci şi vorbele bune şi urările oamenilor în uniformă, care au înseninat feţele bătrânilor şi le-au readus zâmbetul pe buze.

Activitatea de astăzi a fost posibilă datorită contibuţiei benevole a poliţiştilor care s-au gândit la vârstnicii aflaţi la nevoie.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!