Publicat la: 13.04.2017. 18:26 / 789 views

DARURI DE LA POLIŢIŞTI. 58 DE FAMILII VIZITATE DE OAMENII LEGII

În prag de sărbători, poliţiştii buzoieni au pus mână de la mână, pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiaşe din judeţ. Din banii strânşi, au fost achiziţionate 58 de pachete, livrate astăzi beneficiarilor din tot judeţul. A devenit deja o tradiţie ca poliţiştii să ajute, în preajma sărbătorilor, familiile aflate în dificultate.

politie umanitar 2Puţinul oferit de poliţişti batrânilor nevoiaşi a fost primit cum nu se poate mai bine. Cea mai mare bucurie a unei batrâne de 90 de ani a fost faptul că a primit vizitatori în preajma sărbătorilor. Cum locuieşte singură, nonagenara s-a bucurat în egală măsură, atât de darurile primite cât şi de prezenţa inopinată a musafirilor.

Poliţiştii buzoieni au distribuit astazi 58 de pachete cu alimente tradiţionale, pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiaşe sau a bătrânilor cu pensii mici.Au fost vizitate  mai multe gospodării din tot cuprinsul judeţului

Fondurile necesare achiziţionării alimentelor au provenit, în totalitate, din contribuţiile angajaţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!