Publicat la: 24.10.2017. 18:04 / 636 views

DARURI DE LA COPII PENTRU VÂRSTNICI. ELEVII DE LA „ION CREANGĂ”, ÎN VIZITĂ LA COMPLEXUL MARGHILOMAN

Solidaritatea se face simţită, de cele mai multe ori, mai ales în preajma sărbătorilor, când oamenii cu suflet îşi permit să dea din prinosul lor şi altora mai necăjiţi. Azi, copiii de la Şcoala generală Ion Creangă au decis să încalce acest obicei şi să meargă cu daruri la rezidenţii Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice Alexandru Marghiloman. Bătrânii au fost cadorisiţi cu fructe şi legume cumpărate din banii tinerilor.

cadouri 2Seniorii s-au bucurat atat de darurile primite cât mai ales de vizita şi de minutele petrecute în preajma copiilor. Micuţii s-au mobilizat în prealabil şi au organizat o strângere de fonduri la care au participat toţi elevii Şcolii Ion Creangă. Fie că au donat din banii strânşi de ei, fie că au fost ajutaţi de părinţi, copiii au decis să cumpere legume şi fructe pe care să le ofere rezidenţilor din Centrul Marghiloman.

Acţiunea de azi face parte dintr-o strategie mai amplă de sensibilizare a copiilor, în relaţia cu vârstnicii sau cu persoane defavorizate. „Şcoala care dăruieşte”  este un program ce urmăreşte să promoveze iniţiativele caritabile ale elevilor din toată ţara.

Elevii au promis că că se vor întoarce la complexul de bătrâni pentru a-i mai vizita pe rezidenţi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!