Publicat la: 07.08.2019. 18:29 / 412 views

DAN COSMIN MIHAI RĂMÂNE ÎN AREST PREVENTIV, ACUZAT DE OMOR CALIFICAT CU PREMEDITARE

Cosmin Dan, tânărul din Buzău care a ucis-o prin incendiere pe Valentina Nica, a aflat că se menţine măsura arestului preventiv până la soluţionarea cauzei. Ucigaşul Valentinei Nica a fost trimis în judecată la mijlocul lunii iunie, pentru omor calificat cu premeditare.

incendiu bulevard valentina nica cosmin danMagistraţii au decis ca inculpatul Dan Cosmin Mihai să rămână în spatele gratiilor până în momentul în care va fi dictată decizia finală.

Instanţa de cameră preliminară a dispus începerea judecăţii dosarului în care Cosmin Dan a fost trimis în judecată pentru omor calificat, cu premeditare. Părţi civile în cauză sunt mama fetei, Milica Dodan, tatăl tinerei, Iulian Nica, şi Asociaţia de Proprietari de care aparţine blocul unde se află apartamentul în care fata şi-a găsit sfârşitul.

Cosmin Dan se află în arest din luna februarie 2019, fiind reţinut la scurt timp după ce şi-a omorât prin incendiere fosta iubită, cu care se mai întâlnea ocazional. Crima s-a produs pe 23 februarie 2019. Enervat că Valentina Nica ar fi încercat să-i povestească iubitei oficiale despre relaţia lor, Cosmin Dan ar fi cerut ajutorul a doi prieteni, care i-ar fi adus o sticlă cu benzină. Unul dintre complici s-ar fi speriat după ce a văzut că tânărul era serios şi chiar îi dădea foc Valentinei. Celălalt, însă, ar fi asistat la toată scena. Fata nu a mai putut fi salvată. Necropsia a arătat că Valentina Nica era vie în momentul în care focul s-a aprins .Fapta pentru care este acuzat Cosmin Dan se pedepseşte cu închisoare pe viaţă sau cu închisoare între 20 şi 25 de ani, în funcţie de împrejurările comiterii acesteia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!