Publicat la: 12.12.2017. 18:57 / 1.787 views

DAMIAN, MANAGER CU PATALAMA. ŞI-A ANUŢAT OBIECTIVELE PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN

Începând de ieri, economistul Claudiu Damian este manager general cu patalama, la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ. A fost singurul candidat înscris la concurs. Damian ne-a spus câteva dintre obiectivele sale pe termen scurt şi mediu.

damianCu nota 9,66 la prezentarea proiectului managerial şi 10 la proba de interviu, Claudiu Damian şi-a asigurat un mandat cu acte în regulă, în funtea Spitalului Judeţean de Urgenţă. Printre obiectivele sale se numără atragerea medicilor către unitatea medicală, precum şi investiţii majore în îmbunătăţirea condiţiilor din spital.

De asemenea, proiectul de extindere a secţiei UPU este o ţintă importantă, alături de modernizarea altor secţii exterioare ale celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

Viitoarele investiţii vor fi posibile mai ales în contextul în care, în mandatul său de interimar, unitatea a scăpat de datoriile istorice.

Înainte de câştiga concursul de manager, Claudiu Damian a deţinut funcţia cu titlu interimar din vara anului 2014. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>