Publicat la: 28.05.2020. 18:53 / 313 views

CURȚILE BISERICILOR PLINE, DE ÎNĂLȚARE. SĂRBĂTOAREA OFICIATĂ ÎN CONDIȚII DE PANDEMIE

Credincioșii veniți să asiste la slujbele de Înălțare au trebuit să se conformeze, azi, regulilor impuse de starea de alertă. Unele biserici buzoiene au preferat să oficieze slujbele în aer liber, tocmai pentru a diminua riscul infectării cu coronavirus. De asemenea, în unele cazuri au fost puse la dispoziția mirenilor scaune, așezate la distanță unele de altele.

 biserici inaltare  biserici inaltare2

Azi, de Înălțare, în curțile bisericilor buzoiene s-au ținut slujbe religioase, Credincioșii veniți să asiste la ceremonii au menținut distanțarea socială, conform normelor. În curtea Episcopiei au fost așezate scaune, dinstanțate unele de altele, puse la dispoziția celor veniți să se bucure de slujbă.

Atmosfera a fost una cât se poate de festivă, în ciuda condițiilor de distanțare socială. Oamenii veniți s-au bucurat de momentele petrecute la biserici, după ce, de Sfintele Paști, nu au avut această ocazie.

De asemenea, în toate lăcașurile de cult din unitățile militare au fost  oficiate slujbe de pomenire a eroilor neamului care, prin sacrificiul lor, au făcut posibilă dobândirea şi păstrarea independenţei naţionale și a unităţii statale. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!