Publicat la: 20.02.2020. 19:43 / 1.342 views

CURSURI SUSPENDATE LA 6 CLASE. LUNI, ELEVII VOR REVENI ÎN ŞCOLI

Cursurile de la șase clase din mai multe unități de învățământ din orașul Buzău au fost suspendate. Autoritățile din sănătate și din educație au luat această măsură, după ce, în clasele respective au fost sesizate cel puțin trei cazuri de gripă. Aproape 200 de elevi buzoieni sunt în vacanță forțată, până luni.

clasa inchisa liceu eminescu 1

Șase clase de la cinci unități de învățământ din municipiul Buzău au cursurile suspendate. La Colegiul “Mihai Eminescu” nu se mai fac ore la o clasă de mate-info, cu peste 30 de elevi, aflați în ultimul an de liceu.

La Școala nr. 15 au fost suspendate cursurile la două clase. De asemenea, nu se mai învață la trei clase de la școlile nr. 1, 11 și de la Colegiul Hasdeu. Autoritățile din sănătate au dispus măsuri de dezinfecție, conform noilor reguli de prevenire impuse de declararea epidemiei de gripă la nivel național.

Potrivit DSP, elevii care vor reveni luni la școală vor fi nevoiți să prezinte un aviz epidemiologic de la medicul de familie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!