Publicat la: 24.09.2019. 18:16 / 657 views

CURSURI DE ROBOTICĂ PENTRU ELEVI. MONDO CONSULT SE ADRESEAZĂ ŞI COPIILOR

De curând, Mondo Consult şi-a extins aria de adresabilitate. Mai exact, nu mai răspunde doar adulţilor aflaţi în căutarea unei firme specializate de formare profesională, dar organizează şi cursuri pentru copii dornici să desluşească tainele roboticii, a informaticii şi a unui mediu prietenos de învăţare.

mesteri 1O dimineaţă răcoroasă de toamnă, una dintre sălile de curs de la Mondo Consult. Încă de la intrare se aud vocile copiilor. Se vorbeşte atât în română, cât şi în engleză, dar îţi poţi da seama cu uşurinţă cât de încântaţi sunt micuţii de ceea ce li se explică.

La cursul de robotică organizat de Mondo Consult, copiii vin din proprie iniţiativă. Sunt dornici să înveţe, să descopere tainele roboticii, dar în acelaşi timp găsesc un mediu prietenos în care îşi pot exprima în voie ideile.

Profesorul care reuşeşte din prima să stabilească o relaţie de prietenie cu elevii săi este american. Avantajul este faptul că bagajul său solid de informaţii despre robotică este completat de limba engleză impecabilă pe care micuţii adoră să o asculte, dar şi să o vorbească.

Organizarea de cursuri adresate copiilor vine din dorinţa de a răspunde nevoii tinerei generaţii de informaţii noi, utile, care să îi captiveze.

Părinţii şi copiii care doresc să afle mai multe informaţii despre cursurile organizate de Mondo Consult o pot face la sediul firmei de pe Bulevardul 1 decembrie 1918, la numărul 19, sau accesând pagina de internet www.mondoconsult.ro. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!