Publicat la: 30.07.2020. 18:16 / 989 views

CURSĂ SPECIALĂ PENTRU LOCUITORII DIN FINȚEȘTI ȘI NĂENI. OAMENII VOR AJUNGE MAI UȘOR LA MIZIL ȘI SĂHĂTENI

Veste bună din partea Consiliului Județean pentru cetățenii din Fințești și Năeni. Consiliul Județean a demarat procedurile și va înființa o cursă specială care va ajuta oamenii să ajungă mai ușor la Mizil, oraș în care mulți dintre ei au locuri de muncă.

adrian petre drum judetean fintesti 1

Consiliul Județean Buzău a luat decizia de a înființa o cursă specială de autobuz. Este vorba despre o linie care va ajuta oamenii din Fințești, Năeni și Breaza să ajungă la Mizil.

Decizia a fost luată după ce numeroși cetățeni au făcut solicitări către Consiliul Județean. Mulți dintre localnici au locuri de muncă la Mizil și le-ar fi mai ușor să se deplaseze.

În aceste zile, la comanda Consiliului udețean se finalizează drumul care face legătura între Năeni-Fințești și DN1, astfel că transportatorii vor putea realiza cursele fără probleme de trafic. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Gheorghe spune:

    În care aceste zile va fi finalizată lucrarea? De aproape 3 săptămâni, toate utilajele au fost retrase din zonă! Noi, locuitorii, nu înțelegem despre ce e vorba.. cumva ne lasă cu ochii în soare?! Bineînțeles, ca de obicei!!! Rușine CJ Buzău

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!