Publicat la: 16.08.2017. 18:28 / 931 views

CURĂŢENIE LA HASDEU. COLEGIUL SE PREGĂTEŞTE PENTRU ANIVERSAREA A 150 DE ANI

Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu” se află în plină pregătire pentru aniversarea a 150 de ani de existenţă. Se văruieşte, se vopseste, se dă cu lac şi se reamenajează unele dintre spaţiile existente pentru ca liceul să fie curat lună. Anul acesta s-a clasat al treilea colegiu din ţară şi peste 220 de absolvenţi au obţinut medii peste nouă la examenul de bacalaureat.

HASDEU CURATENIECurăţenie mare la Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu”.

Acum 150 de ani, pe 12 septembrie 1867, primii elevi intrau in clasă la Gimnaziul din Buzău, înfiinţat pe cheltuiala „comunei, cum se zicea pe atunci.

Unele dintre spaţiile din şcoală sunt reamenajate iar campusul va arăta aşa cum trebuie să arate Hasdeul, din toate punctele de vedere.

Primăria a dat şi ea o mână de ajutor la realizarea acestui eveniment important pentru comunitatea buzoiană.

Promoţia din anul acesta va intra în istorie ca absolvenţa a celui al 150-lea an de existenţă a Hasdeului.

Dar şi pentru faptul că 223 dintre elevi au absolvit examenul de Bacalaureat cu medii peste 9, contribuind astfel la situarea Colegiului Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu” pe locul trei în topul liceelor din ţară.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!