Publicat la: 12.03.2018. 19:31 / 1.679 views

CURĂŢENIE DE PRIMĂVARĂ. TOŢI BUZOIENII TREBUIE SĂ PARTICIPE LA ÎNFRUMUSEŢAREA ORAŞULUI

Pe 15 martie, Primăria va demara campania de curăţenie a municipiului. Astăzi a fost organizată o întâlnire cu toţi reprezentanţii instituţiilor din oraş, ai societăţilor comerciale şi ai asociaţiilor de proprietari. Toată lumea va contribui la înfrumuseţarea oraşului, conform regulilor de convieţuire stabilite de Consiliul Local.      

curatenieDirectorii de instituţii de învăţământ, reprezentanţii societăţilor comerciale, ai instituţiilor de pe teritoriul municipiului, ai asociaţiilor de proprietari şi cetăţeni obişnuiţi au fost invitaţi astăzi la Primărie.

La iniţiativa primarului Constantin Toma, aceştia au fost informaţi despre starea actuală a oraşului şi au fost îndemnaţi să găsească soluţiile cele mai bune pentru ca oraşul să arate cât mai bine.

Invitaţilor le-a fost prezentat un colaj de fotografii cu aspecte negative, care ar trebui rezolvate la urgenţă.

În afară de măturatul domeniului public, de strângerea gunoaielor ori de întreţinerea spaţiilor verzi, Buzăul are nevoie de multe altele.

Oraşul nostru cu case cangrenate, cu faţade de blocuri coşcovite, cu panouri publicitare zdrenţuite şi cu cerul încarcerat în păienjenişul sutelor de kilometri de cabluri, are nevoie de o atenţie sporită din partea locuitorilor.

Asociaţiile de proprietari au obligaţia de a menţine faţadele blocurilor curate şi de a menţine curăţenia în jurul acestora.

De asemenea, toţi cei care au cabluri pe stâlpii de la Electrica sunt obligaţi să le îndepărteze pe cele nefuncţionale şi să-şi întreţină reţelele.

Anul trecut, Consiliul Local a aprobat o serie de reguli de convieţuire în comunitatea buzoiană.

De la 15 martie, toţi buzoienii, indiferent dacă locuiesc la bloc sau la case, trebuie să-şi cureţe zona rezidenţială pentru ca Sfintele Sărbători Pascale să fie întâmpinate aşa cum se cuvine. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>