Publicat la: 30.05.2018. 18:20 / 550 views

CURĂŢENIA, O PROBLEMĂ A TUTUROR. AUTORITĂŢILE FAC APEL LA CETĂŢENI

Curăţenia oraşului ar trebui să ne preocupe pe fiecare dintre noi. Autorităţile locale fac apel către buzoieni pentru a se implica în acţiunile de curăţare şi igienizare a străzilor şi parcurilor din municipiu. Nu este suficient doar să cerem autorităţilor să se implice, ci şi noi ar trebui să arătăm interes în acest sens.

parcuri neingrjite 2Ştirile despre mizeria din anumite zone ale municipiului Buzău nu lasă indiferente autorităţile locale. Viceprimarul Ionuţ Apostu a anunţat că se caută soluţii pentru curăţarea lacurilor din parcurile din oraş. Maşinăria achiziţionată acum doi ani de Urbis nu face faţă, astfel că se caută alte soluţii.

În ceea ce priveşte mizeria lăsată în urmă atât în parcuri, cât şi pe străzile din municipiu, viceprimarul Apostu face un apel către toţi buzoienii să dea dovadă de mai multă implicare.

În ultima perioadă, buzoienii au fost provocaţi de autorităţile locale să se implice în toate acţiunile de înfrumuseţare ale municipiului Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!