Publicat la: 10.07.2018. 18:39 / 726 views

CURĂŢENIA, MÂNĂ ÎN MÂNĂ CU COLECTAREA SELECTIVĂ. RER PROMOVEAZĂ MODELE DE BUNE PRACTICI

De-a lungul timpului, societatea de salubritate a încercat să convingă cetăţenii că aplicând normele colectării selective vor reuşi să păstreze mai uşor curăţenia. Acest lucru a fost demonstrat şi astăzi, la o asociaţie de proprietari din municipiul Buzău.

rer 2De-a lungul timpului, societatea de salubritate a insistat în campaniile sale pe modalitatea de gestionare a deşeurilor de catre asociaţiile de proprietari. Aşa se face că nu puţine au fost cazurile în care au dat exemple de bună practică opiniei publice dar şi reprezentanţilor celorlalte asociaţii, cu privire la modul de îngrijire a camerelor de gunoi cât şi al recipientelor pe care le au în custodie din partea RER. La fel s-a întâmplat şi astăzi, când echipa de informare a poposit la Asociaţia de proprietari PT 10/2 Unirii.

PT 10/2 Unirii reprezintă un exemplu de bună practică în gestionarea deşeurilor generate de locatarii blocurilor deservite. Datorită implicarii permanente a conducerii asociaţiei de proprietari în dialogul cu locatarii, aceasta este una din puţinele din oraş care şi-a respectat obligaţiile privind igienizarea spaţiilor de depozitare a deşeurilor existente în incinta blocurilor.

RER SUD, în calitate de operator de salubritate, vine în sprijinul asociaţiilor de proprietari prin realizarea unui program periodic de igienizare a platformelor şi a recipientelor, însă curăţarea completă a acestora devine problematică în situaţia în care pubelele prezintă un strat gros de mizerie. Aşadar, pentru rezolvarea acestor situaţii, este necesară colaborarea dintre cetăţeni şi operatorul de salubritate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!