Publicat la: 09.04.2019. 18:22 / 448 views

„CUPA SATELOR”, UN SUCCES. ŞASE ECHIPE AU LUPTAT PENTRU TROFEU

cupa satelor 1Şase echipe, din mai multe judeţe, au luptat, la Cernăteşti, pentru trofeul „Cupa Satelor”. Finala a fost una aprig disputată, între reprezentanta comunelor Vadu Paşii şi Cumpăna (Constanţa). Dobrogrenii s-au impus, în cele din urmă, cu 2 la 0, fiind ovaţionaţi de cei peste 300 de suporteri, părinţi ai fetelor şi băieţilor angrenaţi în competiţie.

La finalul turneului, toate cele şase echipe au fost premiate de foştii internaţionali Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu.

La turneul organizat de AJF Buzău au participat şi preşedinţii asociaţiilor de fotbal din Galaţi, Vrancea şi Constanţa.

Evenimentul a coincis cu inaugurarea noului teren de fotbal din Cernăteşti. Planurile edililor din comună prevăd transformarea acestuia într-o veritabilă bază sportivă modernă, prin construirea unei clădiri pentru vestiare, dar şi a unei tribune cu o capacitate de 250 de locuri.

Dedicată copiilor sub 13 ani din mediul rural, Cupa Satelor a debutat în octombrie 2018, fiind organizată de FRF, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. La prima ediţie au luat parte peste 10000 de copii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!