Publicat la: 20.10.2020. 18:02 / 390 views

CUPA, OBIECTIV DE MAXIMĂ IMPORTANȚĂ. GLORIA JOACĂ MÂINE CU DACIA UNIREA BRĂILA

Dupa succesul de la Calarasi, Gloria joaca din nou la Dunare. Elevii lui Ilie Stan vor disputa meciul de Cupa Romaniei cu Dacia Unirea, trupa antrenata de Florentin Petre. Pentru buzoieni, cupa devine un obiectiv important, intrucat gruparea din Crang nu are drept de promovare.

ilie stanSCM Gloria Buzău se pregătește pentru meciul de miercuri, cu Dacia Unirea Brăila, din turul 4 al Cupei României, din deplasare. Antrenorul Ilie Stan se așteaptă la un duel complicat, chiar dacă buzoienii vor întâlni o echipă din Liga 3. A urmărit adversarii și a remarcat că formează un grup omogen.

În același timp, Ilie Stan consideră că Dacia Unirea Brăila arată mult mai bine în acest sezon comparativ cu precedentul, mai ales în urma transferurilor făcute înaintea începerii campionatului. În plus, antrenorul Buzăului a remarcat și că pretențiile clubului din Brăila sunt mai mari, în acest sezon având ca obiectiv promovarea în Liga secundă

Cum Gloria nu poate promova, cupa ar putea reprezenta obiectivul numărul unu pentru gruparea din Crâng. Ilie Stan speră ca buzoienii să avanseze cât mai sus și să joace în fazele superioare cu o echipă de Liga Întâi. De altfel, antrenorul buzoian  va aborda cu prima garnitura partida de mâine.

Între timp, a fost fixată și data rejucării meciului cu Csikszereda. Buzoienii vor întâlni formația din Miercurea Ciuc miercurea viitoare, pe teren propriu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!