Publicat la: 27.07.2017. 18:30 / 640 views

CUPA CARTIERELOR, LA FINAL. CARTIERELE MICRO 14 ŞI CRÂNG SUNT CÂŞTIGĂTOARELE EDIŢIEI

Cea de-a noua ediţie a Cupei Cartierelor s-a încheiat aseară, odată cu disputarea celor două finale, pe categorii de vârstă. Câştigătoarele din 2017 sunt echipele din Micro 14 – la categoria 20 de ani şi Crâng – la 16 ani. Organizatorii propun, pentru anul viitor, o întrecere maraton, cu o prezenţă record.

cupa cartierelor 2Epilog la Cupa Cartierelor 2017. Cea de-a noua ediţie a fost câştigată de echipele cartierelor Micro 14 şi Crâng, la categoriile de vârstă 20 şi 16 ani. Finalele s-au disputat aseară, pe Arena Cornel Negoescu, iar premiile au fost asigurate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău.

Organizatorii plănuiesc pentru anul viitor o ediţie maraton care să se defăşoare pe toată perioada vacanţei de vară. La startul competiţei ar lua parte majoritatea cartierelor buzoiene.

Cupa Cartierelor este o competiţie concepută ca o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, pe durata vacanţei de vară. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!