Publicat la: 01.03.2018. 19:24 / 718 views

CUM VOR FI RECUPERATE ORELE ÎN ŞCOLI. DE ASTĂZI, TOATE UNITĂŢILE AU FOST DESCHISE

Consiliile profesorale şi consiliile de administraţie vor decide modalitatea de recuperare a orelor pentru perioada în care şcolile buzoiene au fost închise. Marţi, cursurile din toate unităţile de învăţământ au fost suspendate, iar ieri au existat 34 de şcoli unde nu s-a învăţat. Cel mai probabil, elevii nu vor fi chemaţi sâmbăta la ore. Astăzi, toate şcolile au fost deschise.

liceuDupă ce ieri vremea a condus la suspendarea cursurilor pentru zeci de şcoli din judeţ, responsabilii Inspectoratului spun că azi nu au mai primit semnale de la directori cu privire la închiderea unor unităţi de învăţământ.

Marţi, nu s-a învăţat în nicio şcoală buzoiană. Pentru 34 de unităţi de învăţământ din zona de sud-est a judeţului, ieri a fost încă o zi pierdută. Cum se va face recuperarea orelor, întreabă mai mulţi elevi şi părinţi. Deciziile aparţin şcolilor.

Oficialii Inspectoratului Școlar spun că varianta chemării elevilor la ore sâmbăta nu a fost luată în calcul.

Judeţul Buzău a ieşit încă de aseară de sub incidenţa codului portocaliu de viscol şi ninsori, rămânând în vigoare doar avertizarea de ger. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!