Publicat la: 23.05.2019. 18:27 / 449 views

CUM SE APLICĂ PENTRU O CENTRALĂ. A APĂRUT GHIDUL PENTRU ACHIZIŢIONAREA DE CENTRALE TERMICE

În situaţia în care Regia Autonomă Municipală nu va mai putea asigura încălzirea tuturor apartamentelor pe timp de iarnă, Primăria va subvenţiona achiziţionarea de sisteme alternative de încălzire. Cei care îndeplinesc toate condiţiile impuse, vor putea beneficia de un ajutor financiar de până la 7000 lei. Pentru informarea cetăţenilor, a fost editat „Ghidul pentru achiziţionarea şi instalarea unui sistem de încălzire individual cu finanţare de la bugetul local”.

ghid primarieDe curând, Primăria Buzău a adoptat o hotărâre de Consiliu Local Municipal, prin care se acordă un ajutor financiar pentru achiziţionarea de sisteme individuale de încălzire.

Ghidul va fi distribuit tuturor Asociaţiilor de proprietari şi va putea fi consultat şi la Primărie, la Regia Autonomă Municipală şi la Direcţia de Asistenţă Socială.

Locatarii care se vor debranşa de la sistemul centralizat de încălzire şi vor opta pentru un alt sistem, individual, vor putea beneficia de un ajutor de până la 7000 lei de la bugetul local.

Pentru accesarea ajutorului financiar, aceştia vor trebui să îndeplinească toate condiţiile stipulate în Ghid. (Corneliu Floriceanu)

Varianta pdf a ghidului aici =>

GHID PENTRU ACHIZIȚIONAREA ȘI INSTALAREA UNUI SISTEM DE ÎNCĂLZIRE INDIVIDUAL

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>