Publicat la: 10.01.2020. 19:10 / 547 views

CULOAR FAVORABIL ÎN CUPĂ, PENTRU GLORIA. HANDBALISTELE JOACĂ MARŢI, CU SPARTAC BUCUREŞTI

Meci facil, marţi, pentru Gloria Buzău. Elevele lui Ovidiu Mihăilă vor întâlni pe Spartac Bucureşti, în şaisprezecimile Cupei României. Buzoiencele beneficiază clar de statutul favoritelor în partida găzduită de Sala Rapid, întrucât echipa gazdă evoluează în al doilea eşalon valoric.

romeo ilie handbaliste valcea

Pe lângă avantajul tragerii la sorţi, cei de la Gloria se bucură şi pentru faptul că rezultatul extragerii din urne i-a scutit de o deplasare lungă. Anul trecut, de exemplu, Gloria a jucat în deplasare la Slatina şi Zalău.

Roş-albastrele nu au făcut un obiectiv din Cupa României, însă, culoarul favorabil le-ar putea propulsa tocmai până în „final four”.

În partida de marţi, vor evolua mai mult fetele din linia a doua, cele care au “prins” mai puţine minute în turul Ligii Florilor. Totuşi, titularele nu vor fi complet menajate, întrucât următorul meci din campionat este programat pe 23 ianuarie.

Pentru a-şi ţine în priză elevele, Romeo Ilie şi Ovidiu Mihăilă încearcă să programeze un amical, la finele săptămânii viitoare. (Andrei Solomon)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!