Publicat la: 31.07.2013. 22:37 / 7.499 views

CULMEA TUPEULUI! BOGĂTAŞII DIN CARTIERUL ORIZONT ŞI-AU TRAS BARIERĂ ŞI PAZNIC. VIZITATORII NEDORIŢI SUNT INVITAŢI SĂ IASĂ AFARĂ DEŞI SE AFLĂ PE DOMENIUL PUBLIC! ECHIPEI CAMPUS TV I S-A CERUT AZI SĂ NU MAI FILMEZE ÎN CARTIER!

PAZNIC CARTIERUL ORIZONTPremieră nefastă pentru cetăţenii oraşului Buzău. Nu mai aveţi dreptul de a circula în voie,  pe jos sau cu maşina, prin acest oraş.

Accesul în cartierul Orizont, prezentat cu nesimţire drept cartier pentru tineri înaintea unei campanii electorale şi devenit mai apoi cartierul bogataşilor oraşului, a fost restricţionat pentru buzoianul de rând.

Dacă vreţi să intraţi cu maşina veţi fi întâmpinat de bariere, dacă o luaţi pe jos veţi fi luat la întrebări de paznicul cartierului.

bariereAceste măsuri care pot fi considerate culmea tupeului sau o sfidare la adresa bunului simţ sunt menite a-i proteja pe auguştii proprietari şi locatari ai vilelor de vizitatorii nepoftiţi sau de ochii indiscreţi ai cetăţenilor de rând.

Aşa a păţit azi o echipă a Campus Tv venită să filmeze asfaltul ca-n palmă din cartierul primarului după cum puteţi observa din clipul postat mai jos.

ghereta paznicPretenţiile de cartier privat nu se justifică atâta vreme cât terenul este al muncipalităţii, luat în condiţii dubioase la la „Experimentala”, dar mai ales pentru că asfaltul şi toate utilităţile au fost asigurate de primărie din banii buzoienilor.

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!