Publicat la: 26.03.2020. 18:58 / 391 views

CU MILITARII PE STRĂZI, ÎMPOTRIVA COVID-19. ARMATA SPRIJINĂ CELELALTE FORȚE DE ORDINE

De ieri după-amiază, și la Buzău au ieșit în stradă forțe ale Armatei. Militari din Garnizoana Buzău desfășoară activități preventive, alături de celelalte forțe de ordine. Pe tot parcursul zilei sunt organizate filtre și patrule, iar orașul este împânzit de polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali.

filtre covid 7Atât șoferii, cât și pietonii sunt opriți de patrulele mixte formate din cadre ale Ministerului de Interne și ale Armatei. Sunt verificate declarațiile pe propria răspundere, iar în unele situații se vine în sprijinul celor care nu au cunoștință de interdicțiile prevăzute de  ordonanța militară intrată ieri în vigoare.

Filtrele sunt organizate non-stop în mai multe puncte din municipiu. În paralel, mașinile de Poliție, Jandarmerie, Poliție Locală și de la Armată patrulează permanent în toate cartierele din oraș.

Astăzi, înainte de ora prânzului, se puteau observa efectele interdicțiilor de circulație a persoanelor. În zona centrală, de obicei aglomerată, era aproape pustiu pe străzi.

Reamintim că ordonanța militară prevede interdicția părăsirii domiciliului fără a avea un motiv întemeiat: serviciu, farmacie, cumpărături de strictă necesitate sau alte urgențe. Pentru persoanele care au împlinit 65 de ani deplasarea este permisă doar între orele 11:00 – 13:00, dar tot pentru cazuri care nu pot fi amânate! (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!