Publicat la: 15.03.2019. 19:12 / 634 views

CU LOTUL ÎN PIUNEZE, LA ZALĂU. GLORIA A FĂCUT DEPLASAREA CU DOAR 11 JUCĂTOARE

Ghinion deja proverbial, pentru Romeo Ilie. Dacă seria neagră prin care trece Gloria nu era de-ajuns, tehnicianul buzoian a fost nevoit să facă deplasarea pentru meciul de Cupă de la Zalău cu doar 11 jucătoare. Se speră ca mare parte dintre jucătoarele accidentate să-şi revina până la meciul cu Braşovul.

handbal feteŞanse infime, pentru Gloria, de a se califica în sferturile Cupei României. Lotul buzoian deplasat în Ardeal este compus din doar 11 jucătoare, din cauza numeroaselor accidentări. Gloria ar fi putut avea o şansă, mai ales că HC Zalău nu a făcut un scop din a juca turneul Final Four al Cupei României. Cele două echipe s-au întîlnit deja în acest sezon, buzoiencele impunîndu-se cu 25 la 24.

Staff-ul buzoian speră ca pînă la meciul cu ASC Corona Braşov să recupereze câteva dintre sportivele aflate în tratament. Partida din campionat, vitală pentru Gloria, este programată pe 28 martie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!