Publicat la: 15.05.2018. 18:22 / 978 views

CU GALERIE, LA FINALA DNS. BUZOIENII, INVITAŢI SĂ SUSŢINĂ ECHIPA DE RUGBY

Iubitorii sportului cu balonul oval sunt invitaţi sâmbătă să susţină echipa de rugby, în finala Diviziei Naţionale, la Bucureşti. Partida se dispută de la ora 13, pe Stadionul Arcul de Triumf, iar deplasarea va fi asigurată de autocare puse la dispoziţie de clubul municipal.

rugbi 2Pasionaţii de rugby au ocazia de a face deplasarea la Bucureşti, pentru cel mai important meci al sezonului, finala Diviziei Naţionale de Seniori, împotriva echipei Tomitanii Constanţa. Clubul Municipal pune la dispoziţia iubitorilor sportului cu balonul oval un autocar iar doritorii au posibilitatea de a-şi rezerva un loc, prin înscrierea pe liste. Cei interesaţi pot suna la: 0762 682 340 sau 0769 700 162, până joi, la ora 10.30. Odată înscrişi, trebuie să prezinte actul de identitate, la îmbarcarea în autocar. Plecarea către Bucureşti este programată de la 9.30, din faţa sălii sporturilor.

Deocamdată, municipalitatea asigură două autocare pentru deplasare, dintre care unul este rezervat juniorilor de la secţia de rugby. Dacă cererea depăşeşte numărul locurilor, numărul de autovehicule ar putea fi suplimentat.

Tot sâmbătă, Arena Arcul de Triumf va găzdui şi finala mică a DNS, meci în care se vor întâlni, de la 11, CS Năvodari şi RC Bârlad. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!