Publicat la: 12.09.2019. 18:10 / 648 views

CU DACO-GETICA, DOAR VARIANTA VICTORIEI. ILIE STAN VREA NEAPĂRAT CELE TREI PUNCTE

După două meciuri în care Gloria nu a reuşit să marcheze, Ilie Stan şi-a băgat în şedinţă elevii. Tehnicianul a purtat discuţii individuale cu jucătorii, dar şi cu întregul colectiv reunit, pentru a-i motiva. Fostul internaţional promite un spectacol agreabil, sâmbătă, pe lângă cele trei puncte, considerate ca imperative.

antrenament gloria 2Discuţii cu staff-ul tehnic, şedinţe de vizionare şi dialoguri tete-a-tete cu Ilie Stan. De asta au avut parte componenţii lotului Gloriei, în această săptămână. Pe lângă antrenamentele de la Săhăteni, “Iliesta” a lucrat şi la moralul elevilor săi, diminuat vizibil, după cele două meciuri în care Gloria nu a reuşit să înscrie. Dacă despre partida cu Mioveni fostul internaţional a declarat că a fost cel mai bun joc de la instalarea sa până în prezent, Stan vrea să uite meciul de la Târgu Jiu, partidă în care timp de o repriză întreagă elevii săi nu au reuşit să expedieze vreun şut pe poartă.

Mai mult, pentru a-şi ţine elevii în priză, Stan nu a anunţat deocamdată lotul convocat pentru meciul cu Daco Getica. Antrenorul a declarat că va alege jucătorii cei mai motivaţi şi responsabili. Pentru meciul de sâmbătă Ilie Stan a făcut apel şi la suporteri, prezenţi, de altfel, în număr nesperat de mare, la meciurile ligii a II-a de pe Arena din Crâng.

Partida dintre Gloria şi Daco-Getica se va disputa sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul din Crâng. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!