Publicat la: 21.11.2017. 19:22 / 760 views

CU CÂT VOR CREŞTE SALARIILE PROFESORILOR? CU DOAR 3-4 PROCENTE, SPUN LIDERII DE SINDICAT

S-au făcut şi se fac în continuare calcule privind salariile bugetarilor, odată cu modificările fiscale ce vor intra în vigoare de la 1 ianuarie. Unele categorii anticipează chiar scăderi de venituri. Liderii de sindicat din educaţie spun că salariile profesorilor vor creşte cu doar 3-4 procente. Pe de altă parte, legea salarizării unitare va aduce diferenţe între debutanţi şi cadrele didactice cu vechime mare.

profesori siteMult trâmbiţata trecere a contribuţiei de la angajator la angajat nu va conduce la scăderi de salarii pentru profesori, ci o creştere, spun liderii de sindicat. Ce-i drept, veniturile nu se vor majora semnificativ.

În schimb, liderii de sindicat din învăţământ anticipează discriminări la plată între un debutant şi un profesor cu vechime mare la catedră, odată cu intrarea în vigoare a legii salarizării unitare.

O majorare salarială importantă pentru profesori şi anunţată de Guvern este programată din luna martie a anului viitor, când veniturile vor creşte cu 25%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!