Publicat la: 22.02.2021. 18:01 / 232 views

CU ASTRAZENECA, LA FOC AUTOMAT. PESTE 1.200 DE VACCINĂRI, ÎN PRIMA SĂPTĂMÂNĂ

Peste 1200 de buzoieni au fost vaccinați, săptămâna trecută, cu dozele de la AstraZeneca. În majoritate, este vorba despre funcționari publici. Cu serul de la Oxford a început și imunizarea angajaților buzoieni din Ministerul de Interne și din Armată.

centru jandarmerie astra zeneca vaccinare centru divizia 2 astra zeneca vaccinare

În urmă cu o săptămână, s-a dat startul vaccinărilor cu dozele de la AstraZeneca, al treilea tip de ser anti-COVID aprobat și folosit pe piața din România. Ritmul vaccinării a fost alert, personalul medical lucrând la capacitate maximă, în fiecare zi. La centrul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu sunt trei fluxuri.

AstraZeneca a fost utilizat și pentru debutul campaniei în rândul angajaților din Ministerul de Interne, la sediul Jandarmeriei Buzău, precum și pentru continuarea vaccinării la centrul deschis de Divizia 2 Infanterie Getica, pentru militari activi sau în retragere/rezervă.

Potrivit autorităților, în momentul de față, buzoienii dornici să se vaccineze au posibilitatea să se programeze pentru perioada 21 februarie – 12 martie.

Cei interesați pot suna la call-center-ul unic, telefon 021.414.44.25, sau se pot înscrie cu ajutorul angajatorilor.

Vaccinul de la AstraZeneca este destinat doar persoanelor cu vârste între 18 și 55 de ani. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!