Publicat la: 27.01.2021. 20:23 / 386 views

CU ACTIV, LA MATINEU. GLORIA JOACĂ MÂINE, DE LA 10.30

Gloria reia meciurile din Liga Florilor, mâine, de la 10.30. Buzoiecele vor juca împotriva celor de la Activ Ploiești într-o partidă în care pornesc cu statutul de favorite certe.  Roș-albastrele vor să răzbune eșecul cu Râmnicu-Vâlcea, de acum două săptămâni, mai ales că partida pare a fi una destul de facilă, la prima vedere.

handbalisteAdversarele de mâine ocupă penultimul loc,  cu doar trei puncte din șase partide. Singura victorie obținută de Activ în competiția internă s-a consemnat în luna noiembrie, contra lanternei Universitatea Cluj. Ovidiu Mihăilă avertizează, însă, că echipa din Ploiești fi un adversar redutabil, cu toate că pornește ca outsider.

Tehnicianul Gloriei speră ca partida de mâine să constituie și un boost moral pentru fetele sale, care să repare dezamăgirea după înfrângerea cu Râmnicu Vâlcea. Asta și în contextul în care roș-albastrele vor juca, de-acum, în fiecare săptămână, până la întreruperea competițională prilejuită de jocurile de calificare pentru Olimpiadă ale naționalei.

Partida de mîine se va disputa în Sala Polivalentă din București. Momentan, Gloria ocupă locul al cincilea în întrecerea internă, la egalitate cu Dunărea Brăila, dar cu un meci mai puțin disputat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!