Publicat la: 26.07.2017. 18:23 / 617 views

CRUCIADA GUNOAIELOR. DEPOZITELE ILEGALE APAR CA CIUPERCILE DUPĂ PLOAIE

Nici nu se termină bine ecologizarea unor zone în care unii buzoieni obişnuiau să-şi arunce resturile menajere, că apar altele noi. Poliţia Mediului din cadrul Poliţiei Locale va trebui să-şi extindă aria de patrulare şi prin alte locuri de la marginea oraşului. Se anunţă măsuri drastice împotriva celor care îşi depun gunoaiele şi deşeurile de orice fel în altă parte decât acolo unde permite legea.      

gunoaie pe drum 2Periferiile Buzăului sunt pline de gunoaie menajere şi de resturi provenite din construcţii.

Unul dintre locurile predilecte preferate de gunoierii ilegali era cel din apropierea podului de la Vadu Paşii.

Zona a fost ecologizată şi nu au mai fost depuse gunoaie acolo, poate şi de teama patrulelor de la Poliţia Locală.

Cei care umplu natura de mizerii dau însă dovadă de iniţiativă şi au descoperit deja alte locuri, mai puţin păzite, în care să-şi deverseze resturile menajere şi deşeurile de orice fel.

Unul dintre acestea se află pe şoseaua de centură, imediat ce se termină Pădurea Crâng, o zonă cunoscută pentru alt tip de poluare a comunităţii.

După şedinţa de mâine a Consiliului Local Municipal, sancţiunile aplicate gunoierilor ambulanţi ar putea fi extrem de dure, ajungându-se până la confiscarea vehiculelor de transport.

În cazul în care proiectul va fi aprobat, căruţele şi cărucioarele cu care sunt transportate gunoaiele vor fi confiscate şi depozitate în curtea societăţii care se ocupă de ecologizarea oraşului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!