Publicat la: 07.01.2020. 19:43 / 292 views

CRIZĂ DE LOCUINŢE SOCIALE. PRIMĂRIA VA CONSTRUI LOCUINŢE PENTRU CEI FĂRĂ ADĂPOST

Locuinţele sociale au fost şi sunt încă o problemă extrem de delicată. Edilii caută soluţii pentru a le oferi celor care nu au unde locui un adăpost sigur şi civilizat.

chiriasi centru 3 locuinte sociale 3

Este şi situaţia locatarilor de pe Cuză Vodă, care locuiesc în imobile vechi, cu grad ridicat de risc seismic şi care trebuie reabilitate în totalitate.

Nmai că Primăria nu dispune de alte spaţii sigure pentru a-i transfera pe locatari în perioada lucrărilor.

Un certificat de urbanism a fost obţinut deja încă de la finele anului trecut.

Este vorba despre construirea unor blocuri de locuinţe sociale pe un teren aflat la intersecţia străzilor Depozitului şi Purcherea, în cartierul Simileasca.

Acolo, cu ceva ani în urmă, au fost amplasate patru containere amenajate ca locuinţe sociale, dar care nu au avut succes pentru că cei repartizaţi să locuiască acolo au refuzat oferta.

O altă soluţie pusă deja în aplicare de Municipalitate este aceea de a fi reparate clădirile care-i aparţin, acolo unde acest lucru este posibil, şi de a fi puse la dispoziţia celor fără adăpost. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!