Publicat la: 16.02.2018. 19:18 / 477 views

CRITICA PRIMARILOR LA ADRESA INSPECTORATULUI ŞCOLAR

Şedinţa Comisiei de Dialog Social de ieri le-a dat posibilitatea unor primari să îşi verse of-ul şi cu privire la alte probleme, nu numai legate de finanţarea educaţiei. La un moment dat, reprezentantul Inspectoratului Școlar a fost asaltat de critici venite din partea unui primar, nemulţumit de lipsa de colaborare cu ISJ. Discuţia a fost moderată de şefa de la Casa Albă, Carmen Ichim, nevoită să împace ambele părţi.

primariPrimarul din Zărneşti i-a reproşat inspectorului general adjunct Daniela Palcău faptul că ISJ nu mai colaborează cu administraţia locală, afectând procesul educativ din comunitate.

Intervenţia prefectului Carmen Ichim i-a dat aripi primarului din Zărneşti, care nu s-a mai oprit din critici până când şefa de la Casa Albă i-a atras atenţia.

Oficialul Inspectoratului Şcolar a invocat numărul insuficient de funcţionari care ar putea să acopere problemele din întreg judeţul. În discuţie a intervenit şi Sindicatul, astfel că tot prefectul a fost nevoit să pună punct dezbaterii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>