Publicat la: 24.11.2019. 14:15 / 668 views

CRISTINEL ROMANESCU A VOTAT PENTRU O ROMÂNIE PRO EUROPEANĂ. DEPUTATUL BUZOIAN S-A FERIT DE UN EVENTUAL PRONOSTIC

Cristinel Romanescu a votat dupa pranz si a venit la urne impreuna cu sotia. Deputatul de Buzau a facut, la fel ca si colegii de partid, un apel pentru buzoieni, in speranta ca prezenta la urne va fi cat mai mare.

romanescuCristinel Romanescu a votat pentru o Românie pro-europeană, dar care să respecte, în același timp, tradițiile naționale. Deputatul a declarat, la ieșirea de la urne, că a voat pentru un președinte care să fie al tuturor românilor. Liberalul a sosit la secția de votare împreună cu soția, cu câteva minute înainte de ora 13.

În tonul colegilor de partid, Cristinel Romanescu a făcut apel câtre buzoieni, pentru a ieși la vot, în speranța unei prezențe masive la urne. Argumentul deputatului a fost acela că fiecare vot individual contează, validând sau sancționând după caz, un politician propus într-o funcție anume.

În ceea ce privește prezența la vot, Cristinel Romanescu s-a arătat destul de optimist, în ciuda vremii urâte de afară.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!