Publicat la: 22.08.2019. 18:02 / 739 views

CRIMINALUL, ÎN FAŢA COMISIEI DE EXPERTIZĂ. A FOST DUS CU MASCATII, LA I.M.L. BUZAU

Autorul masacrului de la Spitalul Săpoca a fost din nou scos din unitate, pentru a fi dus la sediul Institutului de Medicină Legală Buzău. Aici a început expertiza în urma căreia se va stabili dacă individual a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. Bărbatul este acuzat de omor calificat, tentativă la omor calificat şi distrugere.

criminal sitePăzit de mascaţi, Nicolae Lungu a fost adus, în această după-amiază, la sediul Institutului de Medicină Legală din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Astfel, a început cea mai importantă expertiză din dosar, la finalul căreia se va stabili dacă bărbatul a avut discernământ în momentul în care a atacat cu bestialitate colegii de salon şi femeile din alt salon. În noaptea de  sâmbătă spre duminică,bărbatul din Săgeata, internat cu etilism cronic la Spital Săpoca, şi-a lovit cu un stativ de perfuzii colegii din salon, apoi a atacat şi pacientele internate într-un alt salon apropiat.

5 persoane au murit, alte 8 fiind rănite.

În cauză s-a deschis şi o anchetă cu privire la modul în care au acţionat angajaţii din spital aflaţi de gardă în momentul masacrului, fiind efectuate cercetări “in rem”, sub acuzaţia de ucidere din culpa şi neglijenţă în serviciu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!