Publicat la: 14.12.2020. 20:05 / 370 views

CREȘTERE A NUMĂRULUI DE NOI ÎMBOLNĂVIRI COVID, DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE SCĂDERI, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

Aproape 200 de cazuri noi de coronavirus au fost anunțate în weekend. O creștere venită după două săptămâni în care rata de infectare la nivelul județului Buzău a fost în scădere.

ambulante 3În weekend, autoritățile buzoiene din sănătate au raportat 199 de cazuri noi de COVID, un număr care nu a mai fost înregistrat în ultimele două săptămâni, perioadă în care rata de infectare de la nivelul județului Buzău a cunoscut o scădere importantă. Pentru astăzi, Direcția de Sănătate Publică a anunțat încă aproape 50 de cazuri noi de coronavirus.

Cu noile confirmări, județul Buzău a depășit pragul de 7500 de îmbolnăviri înregistrate de la începutul pandemiei, cu un număr de peste 6300 de persoane vindecate și 191 decese.

Rata de incidență în județul Buzău a crescut din nou la aproape 2 cazuri de COVID la mia de locuitori, cu peste 900 de persoane diagnosticate cu coronavirus în ultimele două săptămâni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!