Publicat la: 13.10.2020. 18:25 / 243 views

CREȘTERE A CAZURILOR DE CORONAVIRUS. APROAPE 30 DE PERSOANE DIAGNOSTICATE, LUNI

Cum era de așteptat, săptămâna a început cu o nouă creștere a cazurilor de coronavirus, la nivelul județului Buzău. Ieri, aproape 30 de persoane au fost diagnosticate cu COVID. Direcția de Sănătate Publică a anunțat și decesul unui pacient infectat cu coronavirus.  

covid spital 5După un weekend cu mai puține cazuri, ziua de luni a adus un nou val de îmbolnăviri la nivelul județului Buzău. Este vorba despre 28 de persoane depistate cu coronavirus, în urma analizelor prelucrate în laboratorul D.S.P., dar și la clinicile private.

Direcția de Sănătate Publică a mai anunțat un deces. Un bărbat, în vârstă de 87 de ani, după ce s-a prezentat la UPU Buzău, cu simptomatologie gravă, a fost transferat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport de COVID, însă starea s-a agravat și a survenit decesul, pe fondul numeroaselor comorbidități. 

Bilanțul îmbolnăvirilor, de la începutul pandemiei, a ajuns la aproape 3100 de cazuri, în județul Buzău, cu peste 2650 de persoane vindecate.

Potrivit D.S.P., în momentul de față, aproape 700 de buzoieni sunt în carantină sau izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!