Publicat la: 14.05.2020. 18:14 / 300 views

CREŞTE NUMĂRUL CELOR DIN CARANTINĂ INSTITUŢIONALIZATĂ ȘI CIFRA PERSOANELOR AFLATE ÎN IZOLARE LA DOMICILIU

După o perioadă în care s-a constatat o scădere, săptămâna aceasta se observă o creștere semnificativă a numărului buzoienilor aflați în carantină instituționalizată și în izolare la domiciliu. Este vorba despre faptul că, în ultima perioadă, zeci de buzoieni au revenit în țară din zone de risc galbene sau roșii.

convoi 1 centru carantina 3

La un moment dat, cifra persoanelor din carantină instituționalizată și din izolare la domiciliu ajunsese chiar la puțin peste o sută, pentru fiecare categorie. Între timp, potrivit raportărilor prezentate de autorități, numărul celor găzduiți în centrele speciale de la nivelul județului și cel al buzoienilor aflați în izolare la domiciliu aproape că s-au dublat.

Printre cei izolați acasă se află și contacții pacienților confirmați cu Covid-19.

De la începutul instituirii stării de urgență, până în prezent, peste o mie de buzoieni au fost plasați în carantină instituționalizată, pe o perioadă de 14 zile.

În stare de urgență, regula a fost clară: persoanele venite din zonele roșii au intrat în carantină instituzionalizată iar cele revenite din zone galbene de risc au fost în izolare la domiciliu.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!