Publicat la: 12.03.2020. 19:33 / 368 views

CREȘTE NUMĂRUL BUZOIENILOR ÎN CARANTINĂ. TRANSPORTAȚI ÎN CONVOI ȘI DUȘI LA ARBĂNAȘI

Numărul buzoienilor introduși în carantină aproape că s-a triplat în ultimele 24 de ore. Încep să sosească persoanele preluate de la granite, revenite din Italia și transportate în convoi, flancați de jandarmi și polițiști. În această dimineață, la centrul special de carantină de la Tabăra Școlară Arbănași erau deja 25 de persoane.

convoi 1Tabăra Școlară Arbănași, singurul centru special de la nivelul județului Buzău, devine tot mai populată cu persoane introduse în carantină, condiție obligatorie impusă luni pentru toți cetățenii reveniți în țară din zonele roșii, în majoritate din Italia. Azi-dimineță, 25 de buzoieni erau cazați în pavilioanele de la Arbănași.

Vorbim despre cetățeni buzoieni, preluați de la granite de vest a țării. Ei sunt transportați în convoaie rutiere escortate de jandarmi și polițiști.

Odată ajunse în centrul special de la Arbănași, persoanele intră în carantină pe o perioadă de 14 zile, timp în care sunt monitorizate medical, efectuându-se și teste de COVID -19.

Astăzi, în Tabăra Școlară Arbănași, au mai fost introduse și alte persoane în carantină. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!