Publicat la: 24.06.2019. 18:24 / 362 views

COVOR DE PET-URI PE RÂUL BUZĂU. IMAGINE DEZOLANTĂ LA BERCA

Imagine dezolantă pe râul Buzău. Un covor imens de PET-uri a putut fi observat vineri seară, în apropiere de podul de la Berca. Sticlele din plastic provin de la viiturile care au măturat gospodăriile din judeţul vecin, susţine prefectul de Buzău.

peturi-pe-buzau-1Vineri seară, după o perioadă de câteva ore de ploi abundente, în zona podului care face legătura între Sătuc şi Berca, pe râul Buzău, s-a format un covor cu mii de PET-uri.

Prefectul Carmen Ichim a văzut imaginile şi, în baza primelor informări, susţine că sticlele din plastic au fost aduse de viiturile care au lovit gospodăriile din zona de munte, în special de pe raza judeţului Covasna.

Mai multe dintre primăriile de pe Valea Buzăului nu au contracte de salubrizare, fapt care poate explica şi numărul mare de PET-uri strânse pe râu. Şefa de la Casa Albă a insistat cu precizarea că mizeria adunată provine din judeţul vecin.

Cu toate acestea, prefectul a dispus o verificare amănunţită în teren, pe albia râului Buzău, de la graniţa cu judeţul Covasna.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!