Publicat la: 09.01.2020. 19:31 / 545 views

COSMIN DAN, OMOR PRIN CRUZIMI! ÎNCHISOARE DE LA 15 LA 25 DE ANI SAU PE VIAŢĂ

Cosmin Dan riscă închisoarea pe viaţă sau detenţia de la 15 la 25 de ani, după ce la Tribunalul Buzău a fost stabilită noua încadrare juridică în procesul în care este judecat pentru moartea fostei iubite, Valentina Nica.

incendiu bulevard criminal 2

În faţa magistratului de caz au fost două propuneri. Avocaţii inculpatului au solicitat schimbarea încadrării juridice din omor cu premeditare în ucidere din culpă, în timp ce procurorii au cerut să se adauge la infracţiunea din rechizitoriu săvârşirea faptei “prin cruzimi”, având în vedere că Valentina a fost arsă de vie. Judecătoarea a decis să respingă propunerea apărătorilor lui Cosmin Dan şi a admis solicitarea Parchetului, astfel că tânărul va primi o sentinţă pentru infracţiunea de omor cu premeditare, prin cruzimi.

Decizia vine în urma numeroaselor mărturi cutremurătoare ascultate în instanţă, în cadrul procesului început în toamna anului trecut.

Instanţa a decis amânarea soluţionării pe fond a procesului. În aceste condiţii, un verdict este aşteptat pe 28 ianuarie, data viitorului  termen.

În luna februarie a anului trecut, moartea Valentinei Nica şoca întreaga opinie publică. Ea a ars de vie, în propriul apartament de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, după ce fostul iubit, Cosmin Dan, pe fondul unui conflict, cu ajutorul unei sticle cu benzină, a incendiat locuinţa şi a fugit. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!