Publicat la: 11.09.2019. 18:11 / 808 views

COŞMAR LA PT 4. ZGOMOT ŞI TREPIDAŢII 20 DE ORE DIN 24

Coşmar. Aşa s-ar descrie într-un singur  cuvânt ceea ce sunt obligaţi să suporte locatarii blocurilor din jurul Punctului Termic 4, acolo unde a fost montat cazanul de 10 gigacalorii. Zgomotul puternic, dar mai ales trepidaţiile dau o stare generală de disconfort, iar oamenii se plâng că nu mai pot suporta.

PT 4 DorobantiDe mai bine de două săptămâni, de când a fost montat cazanul de 10 gigacalorii la PT 4, oamenii trăiesc un adevărat coşmar. Timp de 20 de ore pe zi, locatarii sunt obligaţi să suporte trepidaţiile şi  zgomotul asurzitor.

Oamenii se plâng că nu mai pot dormi noaptea. Cazanul nu este oprit decât 4 ore din 24 şi nu se pot odihni. Mai mult decât atât, trepidaţiile sunt extrem de greu de suportat.

Locatarii din zonă, aproximativ 500 de persoane, nu ştiu unde să facă sesizări. De asemenea, nu cred că cineva le va asculta solicitările.

Mai grav este faptul că respectivul cazan nu funcţionează acum la capacitate maximă. Locatarii se tem că atunci când va începe să furnizeze şi căldură situaţia va fi şi mai gravă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!