Publicat la: 15.05.2018. 18:33 / 504 views

COPIL RĂNIT LA LOCUL DE JOACĂ. AUTORITĂŢILE AU DICTAT DESFIINŢAREA AMPLASAMENTULUI

Un copil de 10 ani a ajuns cu răni grave la spital după ce s-a accidentat la un loc de joacă. Micuţul s-a aventurat într-un spaţiu ce fusese închis, susţin autorităţile, însă nu s-au tăiat şi piesele ruginite. Aşa se face că ieri băiatul s-a rănit grav la picior. Astăzi, la decizia autorităţilor, locul de joacă a fost desfiinţat.

loc de joaca demontatCopilul de 10 ani s-a aventurat ieri la un loc de joacă din apropierea bisericii de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Băiatul nu şi-a imaginat nicio secundă că unul dintre leagănele ruginite şi rupte îi poate face rău. A fost nevoie de o clipă de neatenţie pentru ca un fier ruginit dintr-un leagăn să îi sfârtece efectiv piciorul. Din fericire, rabla ruginită nu i-a afectat copilului artera femurală. Copilul a fost transportat de urgenţă la spital.

Autorităţile susţin că locul de joacă era dezafectat, însă copiii nu înţeleg aceste lucruri. Tocmai de aceea, astăzi, la comanda autorităţilor, s-a decis desfiinţarea tuturor pieselor de la respectivul loc de joacă.

Autorităţile locale recunosc faptul că astfel de locuri de joacă încă se mai regăsesc în municipiu, însă dau asigurări că în cel mai scurt timp toate vor fi reamenajate şi apoi puse la dispoziţia copiilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>