Publicat la: 14.09.2018. 18:28 / 917 views

COPIL DE DOI ANI, GĂSIT CARBONIZAT, ÎN URMA UNUI INCENDIU LA RÂMNICELU

Tragedie la Râmnicelu. Un copil de doi ani a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu care a cuprins trei gospodării. Pompierii l-au descoperit pe minor într-o magazie, sub dărâmăturile tavanului prăbuşit.  

incendiuIncendiul a fost semnalat la orele dimineţii, la Râmnicelu, într-o comunitate de romi. Flăcările s-au extins cu repeziciune la mai multe gospodării. Vecinii cred că o joacă de copii ar fi dus la izbucnirea incendiului.

Sosiţi de la detaşamentul din Râmnicu Sărat, pompierii au avut informaţii contradictorii cu privire la existenţa vreunei persoane în incinta locuinţelor cuprinse de flăcări. Ulterior, un copil de 2 ani a fost găsit carbonizat.

Poliţiştii de la Criminalistică şi specialiştii de la ISU vor stabili toate împrejurările în care s-a produs tragedia, precum şi cine va fi tras la răspundere pentru moartea copilului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!