Publicat la: 02.10.2019. 18:19 / 474 views

COPIII VOR AVEA ACCES GRATUIT LA COMPETIŢIILE SPORTIVE. ESTE PROIECTUL CONSILIERULUI LOCAL CONSTANTIN IONESCU

Liber la toate competiţiile sportive pentru copiii cu vârste de până la 16 ani. Este ideea promovată de consilierul local municipal Constantin Ionescu. Acesta a gândit şi a depus un proiect de hotărâre la Primărie în acest sens şi speră că şi colegii consilieri vor fi de acord să îl voteze.

turneu fotbal copiiProiectul gândit de consilierul Constantin Ionescu şi depus la Primăria Buzău prevede ca toţi copiii din Buzău, cu vârste de până în 16 ani, să se poată bucura de gratuitate la toate competiţiile sportive, idiferent că se desfăşoară pe stadion, în sală sau în aer liber. Constantin Ionescu spune că a gândit acest proiect pentru ca tinerilor să li se ofere cât mai multe alternative de petrecere a timpului liber.

În iniţiativa depusă, Constantin Ionescu propune ca şi sportivii legitimaţi la CSM Buzău să se bucure de aceeaşi gratuitate, indiferent de ramura la care activează.

Până acum, la competiţiile sportive organizate, pentru copii se percepea fie tarif la jumătate, fie întreg, în funcţie de deciziile organizatorilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!