Publicat la: 26.11.2019. 19:17 / 751 views

COPII CU CARE NE MÂNDRIM. ALBERT ESTE CAMPION NAŢIONAL LA CARTING

Are numai 9 ani, dar este campion naţional la carting, cântă dumnezeieşte la pian şi excelează şi la concursurile şcolare. Este scurta descriere a unui copil minune, un puşti simpatic de la Liceul de Arte, care şi-ar dori, atunci când va creşte, să devină politician.

elev arte 1 elev cart 4

Albert Sandu doar ce a împlinit 9 ani. Te fascinează de la prima vedere prin discursul său şi prin faptul că este extrem de sigur pe el. Până la această vârstă, a reuşit performanţa de a se înconjura de cupe şi diplome, care atestă că este foarte bun în lucurile în care se implică. Este elev al Liceului de Arte „Margareta Sterian”, iar atunci când se aşază la pian pare că se desprinde de lumea din jur.

Albert, pe lângă pasiunea pentru pian, a câştigat titlul de campion naţional la carting, la categoria sa de vârstă. Recunoaşte că trebuie să facă sacrificii pentru a găsi timp pentru pasiunile sale.

Albert nu este doar foarte talentat, în spatele pieselor cântate la perfecţie se ascund multe ore de studiu. Seriozitatea sa i-a impresionat chiar şi pe profesorii alături de care studiază.

Pasiunile pentru carting şi pian nu l-au făcut pe Albert să neglijeze şcoala, ba chiar dimpotrivă. Are rezultate foarte bune la concursuri de renume, iar doamna învăţătoare are numai cuvinte de laudă.

Pentru a reuşi să se ocupe de toate pasiunile sale, Albert se bucură atât de sprijinul şcolii, dar mai ales al familiei. Mama este nelipsită din preajma sa.

Albert spune că ar dori să devină politician dar niciodată nu va lăsa la o parte pasiunile care îl ajută să se dezvolte. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!